Toilet plaatsen in Leiden

Wilt u uw wc laten vervangen? Of is het toilet verstopt? Voor alle werkzaamheden op toiletgebied kunt u in de regio Leiden terecht bij ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Staand of hangend toilet plaatsen?

Weet u al welk type toilet u wilt laten monteren? De staande wc wordt van oudsher het meest gebruikt in Nederland. Dat is niet verwonderlijk: het is een stevig model tegen een goede prijs. Ook kunt u voor de hangende variant kiezen. Deze is vaak iets duurder, maar biedt diverse voordelen. Zo lijkt de ruimte optisch groter en is de wc eenvoudig schoon te maken. Daarnaast kunt u, als de wc-ruimte groot genoeg is, ook nog een urinoir laten plaatsen. Niet alleen is dit hygiënisch; het is ook erg zuinig met doorspoelen. Weet u niet welk soort het best bij uw woonsituatie past? Vraag onze loodgieter in Leiden dan gerust eens om advies. We denken graag met u mee!

Toilet renovatie en reparatie

Naast installeren kunt u ons ook inschakelen voor toilet renovatie en reparatie. Uw wc loopt door, of u wilt de wc pot vervangen? Onze medewerkers helpen u met plezier. Neem contact met ons op, dan komen we zo vlug mogelijk naar u in Leiden toe om u van dienst te zijn!