Lekkage toilet in Leiden

Een lekkage toilet zorgt voor veel ongemak. Een snelle en vakkundige oplossing van een lekkende wc is geboden. Omdat we dat als geen ander begrijpen, staan onze loodgieter in Leiden 24/7 voor u klaar om het lek te verhelpen. De oorsprong van de toilet lekkage sporen we snel op en repareren het toilet vervolgens voor u.

Het ongemak van een lekkage toilet

Is het regelmatig een waterballet om uw toilet heen? Als de spoelbak van uw toilet, de pot zelf of de leidingen niet goed zijn gemonteerd bij aanleg, kan dit een lekkage tot gevolg hebben. In het geval van een zwevend of hangend toilet is de kans groter dat lekkage ontstaat door foutieve montage in uw woning in Leiden.

Een verkeerd aangelegde constructie kan voor diverse problemen zorgen, waarvan lekkage er één is. Als de lekkage lang aanhoudt, kan dit leiden tot een hoop extra en dure schade. Vandaar dat uw toilet door een vakspecialist gemonteerd moet worden.

Oorzaken van een lekkende wc

Een lekkage toilet ontstaat vaak door duidelijk te achterhalen oorzaken. Verkeerde leidingdruk, een verzakt riool of verzakkingen van het huis kunnen de oorzaak zijn van de problematiek. Ook kan het probleem ontstaan zijn door gebruiksslijtage of door een onvakkundige montage bij het aanleggen van het toilet.

U kunt denken aan scheve koppelingen, niet passende rubbers of slordig kitwerk. Er moet snel naar een oplossing toegewerkt worden, omdat dergelijke problemen vaak leiden tot veel meer schade. Tegeltjes kunnen gaan loszitten omdat water zich een weg baant door de poreuze voegen en deze verkruimelen.

Bij een lekkage toilet op een verdieping, kan het lek zelfs tot problemen leiden in de verdieping er onder. Al met al kan het een kostbare zaak worden als het water vrij spel houdt. Neem snel contact op wanneer u te maken heeft met een lekkage van uw toilet.

Hulp bij lekkage toilet in Leiden

De vaklui van ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf zijn actief in Leiden en omgeving en helpen u op zeer korte termijn. Na een analyse van het probleem bieden we een snelle en bestendige oplossing voor het lek. Neem voor het verhelpen van uw toilet lekkage vandaag nog contact op met 070 - 207 50 30.