Gasleiding leggen Leiden

Een handige doe-het-zelver kan een water- of afvoerleiding in veel gevallen zelf leggen. Maar gasleiding leggen is toch een ander verhaal. Werken met gas moet namelijk uiterst voorzichtig gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje! Laat dit daarom over aan een specialist. In de regio Leiden is dat ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf. Bij ons kunt u vertrouwen op uiterst ervaren medewerkers die uw veiligheid altijd voorop zetten. Zo bent u verzekerd van een veilig en goed afgewerkt resultaat!

Gasleiding verleggen of vervangen

Niet alleen wanneer u een nieuwe gasleiding aanleggen wilt, kunt u bij onze loodgieter in Leiden terecht. Ook voor uw bestaande gasleiding vervangen of verleggen kunt u op ons rekenen. Twijfelt u over de staat van uw leidingen, en weet u niet zeker of u aan vervanging toe bent? Laat ons er dan eens naar kijken. Wanneer de gasleiding niet in optimale staat is en bijvoorbeeld roestplekjes vertoont, is (gedeeltelijke) vervanging verstandig. De kans op een gaslekkage of zelfs een ontploffing is bij verouderde gasleidingen namelijk veel groter. Zulke gevaarlijke situaties moeten uiteraard voorkomen worden!

Gasleiding leggen door specialist

Wij zijn u als gasleiding specialist met plezier van dienst. Van aanleg tot vervanging: wij staan voor u klaar. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. In Leiden en omstreken kunt u op ons rekenen.