Badkamer installeren in Leiden

Dagelijks brengen we heel wat tijd door in de badkamer. Het is daarom belangrijk dat het een prettige ruimte is. Is dit niet het geval, bijvoorbeeld omdat u net verhuisd bent en de badkamerruimte nog aangepakt moet worden? Schakel dan een loodgieter in Leiden van ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf in. Van installatie tot reparatie en renovatie: als badkamerspecialist staan we in Leiden en omstreken voor u klaar.

Ervaren badkamer installateur

Van douchebak plaatsen tot inloopdouche maken, en van bad plaatsen tot toilet monteren: als allround badkamer installateur zijn we u met plezier van dienst. Weet u nog niet precies hoe uw badkamer eruit moet komen te zien? Vraag ons dan gerust eens om advies. We kunnen u tips geven over zaken waar u anders misschien niet zo snel aan denkt, zoals aansluitingen. Ook kunnen we desgewenst een compleet badkamerplan voor u opstellen. Bent u het daarmee eens? Dan gaan we vervolgens de badkamer installeren.

Ook voor reparatie en renovatie

U kunt ons in de regio Leiden niet alleen voor installatie van uw sanitair inschakelen. Ook voor reparatie en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Moet de badkuip bijvoorbeeld vervangen worden, of wilt u nieuwe betegeling? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van badkamers!