Gootsteen ontstoppen in Leiden

Woont u in de regio Leiden en heeft u last van een verstopte gootsteen? Verstoppingen zijn zeer vervelend: ze kunnen voor veel overlast zorgen en soms ook voor veel schade. Om de schade, de overlast en de kosten te beperken, dient een verstopping zo snel mogelijk opgelost te worden. Daarom de loodgieter in Leiden van ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf altijd voor u klaar voor gootsteen ontstoppen. Onze loodgieters werken flexibel, snel en efficiënt. Wij beschikken over moderne apparatuur om alle soorten verstoppingen op te sporen en te ontstoppen. Dan is de overlast vlug voorbij!

Zelf de gootsteen in uw keuken ontstoppen

In veel gevallen kunt u zelf uw gootsteen ontstoppen. Hiervoor giet u eerst een kopje soda in de gootsteen, gevolgd door een flinke scheut azijn. Dit spoelt u na met kokend water, en eventueel herhaalt u dit. Het gebruiken van een ontstopper biedt in veel gevallen ook succes. Lukt het u niet om de verstopping te verhelpen? Dan is het verstandig om er een professional bij te halen. Wij beschikken over veel materialen en hulpmiddelen, waardoor we elk type verstopping kunnen verhelpen.

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen om de verstopping in uw gootsteen te verhelpen? Neem dan contact met ons op. U kunt het online formulier invullen. Voor een snelle reactie kunt u ons het best telefonisch bereiken, op het nummer 070 - 207 50 30. We komen daarna zo vlug mogelijk bij u langs voor gootsteen ontstoppen. In Leiden en omstreken staan we voor u klaar!