Lekkage in Leiden?

Aangezien een huis vaak is voorzien van een grote hoeveelheid gas-, afvoer- en waterleidingen, is een lekkage op bijna elke plek in uw huis in Leiden mogelijk. Waar een leiding loopt, is er kans op een lekkage. In veel gevallen bemerkt u dit niet meteen, maar vaak is na enige tijd al schade zichtbaar. Een waterleiding die lekt kan vochtplekken op plafond of in de muur veroorzaken. Soms zet zich dit al snel om in zichtbare schimmelvorming.

Zodra u een vermoeden heeft van een lekkage is het belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp inschakelt van een loodgieter in Leiden voor het verhelpen ervan. Als u niet op tijd hulp inschakelt voor het verhelpen van een lek, kan een hoge kostenpost ontstaan door onnodige schade aan uw huis. Wanneer u in Leiden en omgeving een lekkage ondervindt, staat ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf klaar voor een vakkundige reparatie.

Herkennen van een waterlekkage

Met kennis van de verschillende signalen is een waterlekkage vaak vrij snel te herkennen. Op tijd reageren kan helpen bij het beperkt houden van de schade. Wanneer u te lang wacht, kan het echter kostbare gevolgen hebben door grotere schade aan uw woning.

Waterleiding lekkage uit zich vaak in de vorm van vochtplekken in het plafond, dampige plekken in uw muren of schimmelvorming. Een lek in een afvoerleiding is vaak merkbaar door een viezige geur die blijft hangen op plekken in uw woning. Snelle actie is geboden wanneer u een onverklaarbare knoflookgeur ruikt in huis. Dit kan namelijk wijzen op een lekkage in een gasleiding.

Lekkage verhelpen in Leiden

Onderneem daarom snel actie als u een lekkage vermoedt. Neem snel contact op met ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf. We geven een advies op maat nadat we de locatie en aard van het lek gevonden hebben. Hiermee kunt u grotere schade aan uw woning voorkomen.

U kunt van onze vakmensen in Leiden en omgeving een vakkundige diagnose verwachten door jarenlange ervaring in herkenning en herstel van lekkages. Het probleem kan vaak vrij snel gelokaliseerd worden. Of het gaat om problemen in de originele montage of corrosie door jarenlang gebruik. Zodra de oorsprong van de lekkage is gevonden, kunnen onze vakmensen het probleem vakkundig voor u oplossen.

Omdat bij sommige vormen van lekkage spoed geboden is, zijn wij in Leiden en omgeving dag en nacht beschikbaar, het hele jaar door. Ongeacht het moment van de dag of nacht, we staan voor u klaar. Aarzel geen seconde, vooral niet als u door een lekkage risico loopt. Bel 070 - 207 50 30 voor specialistische hulp bij uw lekkage.